CONTACTEER ONS VIA 014/303262

Hermes HI

  • Hermes® HI is een driekamer raam- en deursysteem in hoogwaardig aluminium met een zeer hoge isolatiewaarde, gecombineerd met een verhoogde stabiliteit. Zowel de kader als de vleugelprofielen bevatten een derde kamer met een extra hoekverbinding die zorgt voor extra stevigheid.
  • De gebrevetteerde labyrint-isolatietechniek (met spidertechnology®) garandeert een zeer lage Uw-waarde tot 1,35 W/m2K*.
  • Hermes® HI heeft langs de buitenzijde een retro vormgeving, perfect harmoniërend met traditionele bouwstijlen. De glaslatten bezitten eveneens de sierlijke retrostijl.
  • Hermes® HI biedt een retrodesign voor de meest uiteenlopende bouwstijlen.

             * Met dubbele beglazing Ug 1.1W/m²K

Contactgegevens

Adres toonzaal

Diestse Baan 17
2431 Laakdal
T.  014/30 32 62 

info@cbro.be

Aangesloten bij Meesterplaatser

Openingsuren Toonzaal

Maandag gesloten

Dinsdag 10 – 18 uur

Woensdag 10 - 18 uur

Donderdaggesloten

Vrijdag 10 - 18 uur

Zaterdag 10 - 13 uur

Zondag gesloten

of op afspraak

PVC

PVC ramen en deuren hebben de laatste jaren een sterke reputatie opgebouwd, zowel op gebied van ecologie, isolatie, veiligheid als elegantie. Maak uw keuze uit ons assortiment

Aluminium

Aluminium ramen en deuren zijn de perfecte keuzes voor de hedendaagse bouwer of verbouwer op zoek naar slanke profielen met hoge isolatie. Maak uw keuze uit ons assortiment.

Hout

Houten ramen en deuren zijn de ecologische en esthetische keuzes bij uitstek. Dit door het comfort, de isolatie, de brandveiligheid en het respect voor het milieu. Maak uw keuze uit ons assortiment.

Cookies en privacy