CONTACTEER ONS VIA 014/303262

MINIMA DESIGN

Het nieuw basis model is de MINIMA | DESIGN met: standaard een rozetloze kruk, een Planea-glaslat, blinde ontwatering en blind beslag. Extra bijzonder is de gelijkliggende vleugel waarmee Peeters ook een strak design naar de binnenkant van de woning brengt.

 

Begin 2020 krijgt dit model zelfs een beter isolerende kunststofkern in PET, waardoor de MINIMA | DESIGN in de toekomst blijft voldoen aan de strenge isolatienormen. Een belangrijk voordeel ten opzichte van de MINIMA | ECO-DESIGN is dat de MINIMA | DESIGN slanker is, met een mindere diepe glaslat en daardoor ook minder aanwezig is in de ruimte.

Contactgegevens

Adres toonzaal

Diestse Baan 17
2431 Laakdal
T.  014/30 32 62 

info@cbro.be

Aangesloten bij Meesterplaatser

Openingsuren Toonzaal

Maandag gesloten

Dinsdag 10 – 18 uur

Woensdag 10 - 18 uur

Donderdaggesloten

Vrijdag 10 - 18 uur

Zaterdag 10 - 13 uur

Zondag gesloten

of op afspraak

PVC

PVC ramen en deuren hebben de laatste jaren een sterke reputatie opgebouwd, zowel op gebied van ecologie, isolatie, veiligheid als elegantie. Maak uw keuze uit ons assortiment

Aluminium

Aluminium ramen en deuren zijn de perfecte keuzes voor de hedendaagse bouwer of verbouwer op zoek naar slanke profielen met hoge isolatie. Maak uw keuze uit ons assortiment.

Hout

Houten ramen en deuren zijn de ecologische en esthetische keuzes bij uitstek. Dit door het comfort, de isolatie, de brandveiligheid en het respect voor het milieu. Maak uw keuze uit ons assortiment.

Cookies en privacy