CONTACTEER ONS VIA 014/303262

MINIMA STEEL

De MINIMA | STEEL is onze steel-look in het gamma. Een steel-look raam moet volgens ons standaard een verborgen afwatering hebben. Als je daar bovenop een rozetloze kruk voorziet, til je dit product naar het hoogste niveau. Bovendien brengt Peeters begin 2020, in samenwerking met Aluk, ook de MINIMA | ECO-STEEL op de markt. Dat is een steel-look raam op basis van de Venta technologie. Daarmee heb je ook een steel-look raam die voldoet aan de hoogste ecologische normen.

Contactgegevens

Adres toonzaal

Diestse Baan 17
2431 Laakdal
T.  014/30 32 62 

info@cbro.be

Aangesloten bij Meesterplaatser

Openingsuren Toonzaal

Maandag gesloten

Dinsdag 10 – 18 uur

Woensdag 10 - 18 uur

Donderdaggesloten

Vrijdag 10 - 18 uur

Zaterdag 10 - 13 uur

Zondag gesloten

of op afspraak

PVC

PVC ramen en deuren hebben de laatste jaren een sterke reputatie opgebouwd, zowel op gebied van ecologie, isolatie, veiligheid als elegantie. Maak uw keuze uit ons assortiment

Aluminium

Aluminium ramen en deuren zijn de perfecte keuzes voor de hedendaagse bouwer of verbouwer op zoek naar slanke profielen met hoge isolatie. Maak uw keuze uit ons assortiment.

Hout

Houten ramen en deuren zijn de ecologische en esthetische keuzes bij uitstek. Dit door het comfort, de isolatie, de brandveiligheid en het respect voor het milieu. Maak uw keuze uit ons assortiment.

Cookies en privacy