CONTACTEER ONS VIA 014/303262

Over Cbro

Cbro staat voor Ceyssens Broers.

Cbro is opgericht door de broers Dirk en Bart Ceyssens waarbij de laatste meer dan 20 jaar ervaring heeft in de bouw. Onze filosofie is duidelijk: wij behandelen onze klanten zoals wij zelf behandeld willen worden!

Belangrijk voor ons is de persoonlijke ondersteuning en begeleiding van uw dossier. Dat begint al bij de eerste kennismaking tot en met de oplevering van uw project. Wat voor ons dagelijkse kost is, lijkt voor u als klant niet altijd evident. Wij staan voor u klaar voor al uw vragen.

Kiest u uiteindelijk voor PVC, aluminium of hout?  Bent u enkel van plan om uw ramen te vervangen of dient er ook een zonnewering of rolluik voorzien te worden? Wordt de binnenkant afgewerkt in PVC, mdf of wordt alles gewoon opnieuw gepleisterd? Hoe zit het met de premies en subsidies? 

Op al deze vragen geven we je graag het juiste antwoord.

Wij hechten heel veel belang aan de opvolging en begeleiding van de dossiers. Als zaakvoerder bespreek ik (Bart) niet alleen alle mogelijkheden met u in de offertefase, maar ook na het ondertekenen van de offerte volg ik alles mee op. Zowel de opmetingen van de ramen als het plaatsen van de nodige bestellingen bij de leveranciers worden door mij extra gecontroleerd.

Bij de plaatsing van uw schrijnwerk door onze vaste ploegen heeft hij nauw contact met de uitvoerder zodat er direct ingegrepen kan worden wanneer er iets mis zou zijn. Iedere oplevering doet hij zelf. Zo kan u er zeker van zijn dat alles wordt uitgevoerd conform de afspraken.

Tot slot willen wij nog onderstrepen dat wij producten verwerken die van Belgische makelij zijn. Meer nog: alle leveranciers zijn uit de nabije regio zodat we ook een uitstekende service achteraf kunnen garanderen.

Contactgegevens

Adres toonzaal

Diestse Baan 17
2431 Laakdal
T.  014/30 32 62 

info@cbro.be

Aangesloten bij Meesterplaatser

Openingsuren Toonzaal

Maandag gesloten

Dinsdag 10 – 18 uur

Woensdag 10 - 18 uur

Donderdaggesloten

Vrijdag 10 - 18 uur

Zaterdag 10 - 13 uur

Zondag gesloten

of op afspraak

PVC

PVC ramen en deuren hebben de laatste jaren een sterke reputatie opgebouwd, zowel op gebied van ecologie, isolatie, veiligheid als elegantie. Maak uw keuze uit ons assortiment

Aluminium

Aluminium ramen en deuren zijn de perfecte keuzes voor de hedendaagse bouwer of verbouwer op zoek naar slanke profielen met hoge isolatie. Maak uw keuze uit ons assortiment.

Hout

Houten ramen en deuren zijn de ecologische en esthetische keuzes bij uitstek. Dit door het comfort, de isolatie, de brandveiligheid en het respect voor het milieu. Maak uw keuze uit ons assortiment.

Cookies en privacy