CONTACTEER ONS VIA 014/303262

Premidoor

Wonen in een groene omgeving en toch beschut zijn tegen weer en wind, is steeds de droom geweest van iedereen die een eigen huis bezit.
De hefschuifdeur PremiDoor biedt u daartoe een waaier van ruimtelijke mogelijkheden. Woonkamers, livings vormen één geheel met de tuin en terrassen worden moeiteloos omgebouwd tot leefruimte.

Technische aspecten :

De PremiDoor is een echt premium-product. De weerbestendige profielen garanderen een perfecte afdichting, een uitstekende warmte- en geluidsisolatie, een comfortabel en geruisloos gebruik.

Mogelijkheden :

Alle combinaties van de hefschuifdeur met een breedte van 2,5 m tot respectiefelijk 3,00 m per vleugel zijn perfect mogelijk. Dankzij de talrijke variatiemogelijkheden en verkrijgbare afmetingen kan de PremiDoor op ieders smaak en behoeften worden afgestemd.

Contactgegevens

Adres toonzaal

Diestse Baan 17
2431 Laakdal
T.  014/30 32 62 

info@cbro.be

Aangesloten bij Meesterplaatser

Openingsuren Toonzaal

Maandag gesloten

Dinsdag 10 – 18 uur

Woensdag 10 - 18 uur

Donderdaggesloten

Vrijdag 10 - 18 uur

Zaterdag 10 - 13 uur

Zondag gesloten

of op afspraak

PVC

PVC ramen en deuren hebben de laatste jaren een sterke reputatie opgebouwd, zowel op gebied van ecologie, isolatie, veiligheid als elegantie. Maak uw keuze uit ons assortiment

Aluminium

Aluminium ramen en deuren zijn de perfecte keuzes voor de hedendaagse bouwer of verbouwer op zoek naar slanke profielen met hoge isolatie. Maak uw keuze uit ons assortiment.

Hout

Houten ramen en deuren zijn de ecologische en esthetische keuzes bij uitstek. Dit door het comfort, de isolatie, de brandveiligheid en het respect voor het milieu. Maak uw keuze uit ons assortiment.

Cookies en privacy