CONTACTEER ONS VIA 014/303262

Premies

Verbeteringspremie

Afhankelijk van je inkomen kan je een verbeteringspremie aanvragen. Hierdoor kan je tot 1250 euro terugvorderen. Al het buitenschrijnwerk van Cbro voldoet ruimschoots aan de eisen.

Renovatiepremie

Premie van de Vlaamse overheid voor het renoveren van bepaalde woningen. 

Voor meer informatie over de voorwaarden, klik onderstaande link.

Premiezoeker

De website Premiezoeker helpt je bij het zoeken naar al de premies waarop je recht hebt. Deze site wordt beheerd door de Vlaamse Overheid en is dus steeds up to date.

Verlaagd BTW tarief

Als je renovatiewerken aan je woning laat uitvoeren, kan dat aan het verlaagde btw-tarief van 6 % (in plaats van 21 %). De belangrijkste voorwaarden zijn dat je woning ouder dan 5 jaar moet zijn, hoofdzakelijk als privéwoning dient gebruikt te worden. Cbro voldoet aan al de voorwaarden om aan dit verlaagd tarief ramen en deuren te vervangen.

Vlaamse energielening

Met een energielening kan je werken financieren waardoor je energie zal besparen in je woning. Je kan maximum 10.000 euro lenen. Dit bedrag moet terugbetaald worden over een periode van 5 jaar. De intrest bedraagt 0% of 2%.

Je kan een energielening aanvragen bij een Lokale Entiteit in je gemeente. Je kan dus enkel een lening aanvragen als er in je gemeente zo’n Lokale Entiteit is. 

In principe bedraagt de intrest 2%. Voor bepaalde (kwetsbare) doelgroepen, is de lening renteloos. Dit wil zeggen dat de intrest 0% bedraagt.

Contactgegevens

Adres toonzaal

Diestse Baan 17
2431 Laakdal
T.  014/30 32 62 

info@cbro.be

Aangesloten bij Meesterplaatser

Openingsuren Toonzaal

Maandag gesloten

Dinsdag 10 – 18 uur

Woensdag 10 - 18 uur

Donderdaggesloten

Vrijdag 10 - 18 uur

Zaterdag 10 - 13 uur

Zondag gesloten

of op afspraak

PVC

PVC ramen en deuren hebben de laatste jaren een sterke reputatie opgebouwd, zowel op gebied van ecologie, isolatie, veiligheid als elegantie. Maak uw keuze uit ons assortiment

Aluminium

Aluminium ramen en deuren zijn de perfecte keuzes voor de hedendaagse bouwer of verbouwer op zoek naar slanke profielen met hoge isolatie. Maak uw keuze uit ons assortiment.

Hout

Houten ramen en deuren zijn de ecologische en esthetische keuzes bij uitstek. Dit door het comfort, de isolatie, de brandveiligheid en het respect voor het milieu. Maak uw keuze uit ons assortiment.

Cookies en privacy