CONTACTEER ONS VIA 014/303262

Rolluiken

In Belgie zijn opbouwrolluiken de meest toegepaste rolluiken in de markt; Deze zijn uitstekend geïsoleerd en reeds op de toekomst gericht. Deze sluiten naadloos aan op al onze raam- en deurprofielen. 

Voordelen

Wat uiterlijk betreft bieden deze rolluiken voordelen tov de inbouw variant. De oprolling is kleiner en daardoor is er een kleinere rolluikast nodig. De kasten zijn in vele afwerkingen verkrijgbaar. Standaard in 4 kleuren, 51 soorten met hout motief en daarnaast ook nog eens keuze in alle RAL kleuren. Verdere opties zijn uiteraard motordrive met obstakel- of vorst beveiliging. 

Beter geïsoleerd

Doordat de rolluikkast is opgebouwd uit vier PVC platen die middels een messing/ groef systeem verbonden worden. De voorzijde kan in Aluminium uitgevoerd worden wat soms met renovatie projecten handiger is omdat er voordien geen rolluiken gemonteerd waren en deze daardoor aan de voozijde zichtbaar wordt. Deze voorplaat wordt uiteraard voorzien van de kleur van het schrijnwerk. 

De rolluikkast wordt voorzien van een isolatielaag die daardoor een betere thermische als akoestische prestatie geeft.. De geluidsreductie is 48 dB en de isolatie waardes zijn bij een PVC plaat 1,08 W/m2 en bij een Aluminiu, plaat 1,26 W/m2 

Hoe wordt het rolluik gemonteerd?

De rolluikkast wordt als een geheel in de woning geplaatst. De kast en geleiders worden op de raam- of deurprofielen bevestigd waardoor er naadloze aansluiting plaats vindt op uw buiten schrijnwerk. Daardoor heeft tocht weinig kans en wordt uw woning zogenaamd luchtdicht  

Er bevindt zich ook nog een variant met geïntegreerd ventilatie rooster welke makkelijk te onderhouden is. Wij gebruiken de rolliuken van een gerenomeerd Belgisch bedrijf. 

Contactgegevens

Adres toonzaal

Diestse Baan 17
2431 Laakdal
T.  014/30 32 62 

info@cbro.be

Aangesloten bij Meesterplaatser

Openingsuren Toonzaal

Maandag gesloten

Dinsdag 10 – 18 uur

Woensdag 10 - 18 uur

Donderdaggesloten

Vrijdag 10 - 18 uur

Zaterdag 10 - 13 uur

Zondag gesloten

of op afspraak

PVC

PVC ramen en deuren hebben de laatste jaren een sterke reputatie opgebouwd, zowel op gebied van ecologie, isolatie, veiligheid als elegantie. Maak uw keuze uit ons assortiment

Aluminium

Aluminium ramen en deuren zijn de perfecte keuzes voor de hedendaagse bouwer of verbouwer op zoek naar slanke profielen met hoge isolatie. Maak uw keuze uit ons assortiment.

Hout

Houten ramen en deuren zijn de ecologische en esthetische keuzes bij uitstek. Dit door het comfort, de isolatie, de brandveiligheid en het respect voor het milieu. Maak uw keuze uit ons assortiment.

Cookies en privacy