CONTACTEER ONS VIA 014/303262

Triton PA

  • Dankzij de omegavormige isolatiestrips in glasvezelversterkte polyamide kan door toevoeging van extra isolatoren een Uw waarde behaald worden van 1,45 W/m²K*. Hiermee is Triton een energiezuinig systeem in zones met een gemengd klimaat.
  • Triton biedt een oplossing voor de meeste standaardtoepassingen van ramen en deuren en is geschikt voor zowel het gebruik van Euronut-beslaggroef aluminium als voor Euronut-beslaggroef pvc (16 mm). Triton kan vlot verwerkt worden in een bewerkingscentrum.
  • Er is een grote waaier van Ral-kleuren beschikbaar in diverse afwerkingen zoals blinkend, mat, structuur, structuurmetallic en eveneens anodisatie. Bovendien heeft u de mogelijkheid om bicolor toe te passen, namelijk een verschillende tint binnen en buiten.
  • De grote compatibiliteit met de andere systemen (Apollo, Hercules, Hermes) vereenvoudigt de verwerkingsprocedures voor de vakman.
  • Triton bestaat in verschillende stijlvarianten: Standaard, Planea en Linea

Contactgegevens

Adres toonzaal

Diestse Baan 17
2431 Laakdal
T.  014/30 32 62 

info@cbro.be

Aangesloten bij Meesterplaatser

Openingsuren Toonzaal

Maandag gesloten

Dinsdag 10 – 18 uur

Woensdag 10 - 18 uur

Donderdaggesloten

Vrijdag 10 - 18 uur

Zaterdag 10 - 13 uur

Zondag gesloten

of op afspraak

PVC

PVC ramen en deuren hebben de laatste jaren een sterke reputatie opgebouwd, zowel op gebied van ecologie, isolatie, veiligheid als elegantie. Maak uw keuze uit ons assortiment

Aluminium

Aluminium ramen en deuren zijn de perfecte keuzes voor de hedendaagse bouwer of verbouwer op zoek naar slanke profielen met hoge isolatie. Maak uw keuze uit ons assortiment.

Hout

Houten ramen en deuren zijn de ecologische en esthetische keuzes bij uitstek. Dit door het comfort, de isolatie, de brandveiligheid en het respect voor het milieu. Maak uw keuze uit ons assortiment.

Cookies en privacy