CONTACTEER ONS VIA 014/303262

Zonwering

Zonlicht weren wanneer de zon volop schijnt,  is de warmte buiten houden. We willen allemaal genieten van de zon echter er geen last van hebben in huis. De ideale oplossing daarvoor is zonwering. Wanneer u bezig bent met vervangen van kozijnen en deuren denk dan ook meteen na over de zonwering die op dat moment gemakkelijk te installeren en in te meten is. Zonwering meenemen tijdens de renovatie of nieuwbouw kan aanzienlijk in de kosten schelen. Zonwering komt in vele varianten zoals:

  • Screens
  • rolluiken
  • shutters
  • knikarmschermen
  • terras overkappingen

En in de vorm van screens of rolluiken zijn er ook nog in- en opbouw varianten. Daarom is het handig om die zaken mee te nemen tijdens het gesprek en bekijken we samen wat voor u de beste oplossing is.

Contactgegevens

Adres toonzaal

Diestse Baan 17
2431 Laakdal
T.  014/30 32 62 

info@cbro.be

Aangesloten bij Meesterplaatser

Openingsuren Toonzaal

Maandag gesloten

Dinsdag 10 – 18 uur

Woensdag 10 - 18 uur

Donderdaggesloten

Vrijdag 10 - 18 uur

Zaterdag 10 - 13 uur

Zondag gesloten

of op afspraak

PVC

PVC ramen en deuren hebben de laatste jaren een sterke reputatie opgebouwd, zowel op gebied van ecologie, isolatie, veiligheid als elegantie. Maak uw keuze uit ons assortiment

Aluminium

Aluminium ramen en deuren zijn de perfecte keuzes voor de hedendaagse bouwer of verbouwer op zoek naar slanke profielen met hoge isolatie. Maak uw keuze uit ons assortiment.

Hout

Houten ramen en deuren zijn de ecologische en esthetische keuzes bij uitstek. Dit door het comfort, de isolatie, de brandveiligheid en het respect voor het milieu. Maak uw keuze uit ons assortiment.

Cookies en privacy